Zdjęcia z 5.12.2014
Zdjęcia z 5.12.2014
Zdjęcia z 5.12.2014
- Załączniki
-
- Zadaszenie wjazdu na parking podziemny
- 01.jpg (1.54 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- Plac zabaw? (płyta startowa)
- 02.jpg (1.99 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- 03.jpg (3.07 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- 04.jpg (2.83 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- 05.jpg (3.28 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- 06.jpg (3.18 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- Droga wjazdowa - widok od płyty
- 07.jpg (1.53 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- Droga wjazdowa - widok od ul. Hynka
- 08.jpg (1.78 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- Wjazd od ul. Hynka
- 09.jpg (2.27 MiB) Przejrzano 19220 razy
-
- Wjazd od ul. Hynka
- 10.jpg (2.55 MiB) Przejrzano 19220 razy
Re: Zdjęcia z 5.12.2014
Duzy ten plac zabaw to nie bedzie..
czy mamy rozumiec, ze bedzie ogolnodostepny? Bo przy takim ogrodzeniu domyslam sie, ze tak... a utrzymywany bedzie ze srodkow naszej wspolnoty -naprawy, wymiana piasku w piaskownicy...
jak to widzicie?
czy mamy rozumiec, ze bedzie ogolnodostepny? Bo przy takim ogrodzeniu domyslam sie, ze tak... a utrzymywany bedzie ze srodkow naszej wspolnoty -naprawy, wymiana piasku w piaskownicy...
jak to widzicie?
powiem szczerze, że na początku nie ogradzałbym tego placu z uwagi na to, że w okolicy jest wiele innych większych, lepszych i otwartych placów zabaw, z których też będziemy korzystali. Natomiast jeśli faktycznie zostanie zniszczony to wtedy jak najbardziej można będzie go naprawić i ogrodzić.
Też byłbym za nieogradzaniem.
A doprecyzowując, to chodziło mi o to aby plac był otwarty, niskie ogrodzenie musi być ze względu na psy chociażby.
Pozdrawiam,
Paweł Musiał
A doprecyzowując, to chodziło mi o to aby plac był otwarty, niskie ogrodzenie musi być ze względu na psy chociażby.
Pozdrawiam,
Paweł Musiał
place zabaw w okolicy są utrzymywane przez miasto/gminę - czyli również z naszych pieniędzy nie rozumiem dlaczego mielibyśmy nich nie korzystać. Nasz plac zabaw utrzymywany będzie tylko przez naszą wspólnotę i za akty wandalizmu to my będziemy płacili a nie miasto - na tym polega zasadnicza różnica.emte pisze: w okolicy jest wiele innych większych, lepszych i otwartych placów zabaw, z których też będziemy korzystali. Natomiast jeśli faktycznie zostanie zniszczony to wtedy jak najbardziej można będzie go naprawić i ogrodzić.
ja teżnie rozumiem dlaczego mielibyśmy nich nie korzystać
myślę, że czas pokaże czy jest taka potrzeba, jeśli będą niszczyć to jak najbardziej. bardziej skupiłbym się najpierw na monitorowaniu bloku, nie wiem czy będą jakieś kamery np. w okół lokali usługowych? czy będziemy chcieli jakąś ochronę? ale to już zostanie do ustalenia jak będą mieszkania odebrane.